24.08.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kählers Fugato-højtaler hitter

I foråret lancerede Kähler sin højtaler Fugato. Højtaleren er et hit, der nu er solgt 3.000 eksemplarer af.

Kählers højtaler Fugato, som blev lanceret i foråret, har siden den kom på markedet høstet stor opmærksomhed.

Den har vundet designprisen Red Dot Award, og nu kan Electronic Supply oplyse, at højtaleren har medført i omkring 3.000 salg.

Fugato er kommet til verden i forlængelse af et samarbejde mellem Kähler og højtalerspecialisten System Audio.

Læs også: Fugato-højtaler høster international anerkendelse

”Højttaleren har i mange år været kendt for at være en kasse, som ingen gider at interessere sig for. Den opfattelse ville vi gerne rykke ved, og her har samarbejdet med Kähler været ideelt”, siger Ole Witthøft, der er grundlægger og udviklingschef hos System Audio, til Electronic Supply.

 Han tilføjer:

”Modtagelsen fra forbrugerne har været over al forventning og viser, at vi er lykkes med vores oprindelige mission: nemlig at kombinere den bedste lydkvalitet med et design, som folk gerne vil have stående i deres hjem”.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere