19.11.2015  |  Business  |  Branchenyt

Kähler køber ejendomme for en kvart milliard

Det går ganske godt for Kähler i øjeblikket. Så godt, at ejer Frantz Longhi nu har købt historiske ejendomme for godt og vel en kvart milliard kroner.

Designbase har tidligere kunnet skrive om Kählers køb af en fredet hotelbygning i Odder (læs her), og nu oplyser Børsen på sin hjemmeside, at virksomheden med de ikoniske vaser har købt ejendomme for i alt en kvart milliard kroner.

Kählers ejendomskøb foretages af ejer Frantz Longhi, som er i færd med at opbygge en større portefølje af ældre, historiske ejendomme over hele landet.

Tal fra Dansk Ejendoms Management viser, at Kähler har opkøbt ejendomme for 112 millioner kroner det seneste år. Den samlede værdi af ejendommene er sat til 224 millioner kroner, men da Frantz Longhi har købt flere ejendomme sidenhen, er tallet nu sandsynligvis en del over en kvart million kroner.

Frantz Longhi ønsker ifølge Børsen ikke at oplyse købspriserne, men han siger, at ejendommene er købt med det formål at bevare Kählers arv.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere