05.10.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kähler Design indgår strategisk aftale med F&H

Som led i arbejdet med at styrke salgsindsatsen i hele Skandinavien indgår Kähler Design nu en strategisk aftale med distributøren F&H of Scandinavia om salg af virksomhedens designprodukter i Danmark, Norge og Sverige.

F&H of Scandinavia skal nu til at varetage distributionen af Kählers produkter i Skandinavien. Med den nye aftale får Kähler således mulighed for at fokusere på en international ekspansion og dermed realisere det eksportpotentiale, det danske design-brand besidder.

”Ca. 50 % af vores omsætning kommer i dag fra eksport - en andel vi gerne vil vækste markant. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med F&H, som blot er det første ud af flere, vigtige skridt mod en større international ekspansion. F&H er en samarbejdspartner, vi har arbejdet fantastisk godt sammen med i Danmark i mange år, og vi har selvsagt store forventninger til den videre udvikling”, fortæller Kähler Designs ejer Frantz Longhi.

Læs også: Kapitalfonde afviser Kähler

F&H har i de seneste seks år varetaget en del af Kählers distribution i Danmark, så det er et veletableret samarbejde, der med aftalen nu udvides til også at omfatte Norge og Sverige. Med en professionel salgsorganisation i alle de tre lande sikrer F&H, at Kähler-brandet i fremtiden vil stå endnu stærkere i Skandinavien.

Og fremtiden ser lys ud for Kähler, der har gennemgået en markant vækst gennem de år.

”Kähler offentliggør snart det bedste regnskab nogensinde i virksomhedens historie og de gode resultater gør det heldigvis muligt for os at imødekomme den internationale efterspørgsel. Vi glæder os meget til at fortælle mere om de nye tiltag, der er på vej uden for Skandinavien, som vi forventer at kunne fortælle mere om inden årets udgang”, lyder det fra Frantz Longhi om fremtiden for Kähler Design.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere