18.01.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kähler åbner hotel i København

I starten af 2018 åbner Kähler-ejer Frantz Longhi i samarbejde med Brøchner Hotels det +5-stjernede ’Hotel Herman K.’. Hotellet kommer til at ligge i den historiske transformerstation på Bremerholmen i hjertet af København.

København får i starten af 2018 et nyt luksushotel, som skal gå under navnet ’Hotel Herman K.’. Bag åbningen står Kählers ejer Frantz Longhi og hotelkæden Brøchner Hotels.

Placeringen for hotellet, som desuden er +5-stjernet, bliver den historiske transformerstation på Bremerholmen i hjertet af København. Formålet med etableringen er at sikre Kähler en stærk markedsføringsplatform i landets hovedstad og en endnu bredere historiefortælling om det danske keramikbrand – både til danskerne, men også byens mange turister.

Læs også: Kähler dropper salgsplaner

”Gennem etableringen af vores nye designhotel på en af Københavns mest centrale placeringer, nemlig Bremerholmen lige overfor Magasin, ønsker vi både at øge brandets eksponering i den danske hovedstad men også at hæve barren for, hvad et hotel i en moderne metropol kan give sine gæster af både oplevelser og komfort”, fortæller Frantz Longhi om det nye hotel.

Navnet på hotellet, som kommer til at inkludere en bar og to restauranter, er desuden en hyldest til den betydningsfulde og tidligere ejer af Kähler, Herman Kähler.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere