28.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Jysk overtager møbelproducenten Actona

Det er nu blevet vedtaget, at Jysk-koncernen kan overtage den vestjyske møbelproducent Actona.

For et lille års tid siden søgte Jysk-koncernen om lov til at overtage den vestjyske møbelproducent Actona. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt overtagelsen, skriver Wood Supply på sin hjemmeside.

”Vi har godkendt Jysks overtagelse af Actona. Annonceringen af overtagelsen skabte bekymringer især blandt møbelhandlere, så vi foretog en større undersøgelse af overtagelsens betydning for møbelhandlere og forbrugere. Undersøgelsen viste, at den effektive konkurrence ikke hæmmes betydeligt”, siger styrelsens direktør Jakob Hald i en pressemeddelelse.

Møbelhandlerne har dog tilkendegivet over for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at de vil have mulighed for at skifte leverandør, hvis Actona hæver priserne på engrosmarkedet efter fusionen.

Actona designer, producerer og sælger møbler og interiør på engrosmarkedet. Desuden leverer de til detailbutikker og underleverandører i hele verden.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere