17.09.2018  |  Business  |  Branchenyt

JYSK Nordic leverer rekordomsætning

Regnskabsåret 2017/18 er blevet enormt tilfredsstillende for JYSK Nordic. Det bød både på en ny rekordomsætning samt åbningen af 82 nye butikker og 6,7 mio. flere kunder!

I dag præsenterede JYSK Nordic, hvad de efter eget udsagn benævner som, et tilfredsstillende regnskabsår 2017/18. De kunne præsentere en ny rekordomsætning på 16,1 mia. kroner bl.a. baseret på åbningen af 82 nye butikker samt 6,7 mio. flere kunder.

Især tilgangen af kunder glæder CEO & President for JYSK Nordic, Jan Bøgh, der i en pressemeddelelse udtaler:

”Vi har igen i år vist, at der stadig er masser af potentiale i at tiltrække flere kunder til de fysiske butikker. Derfor vil JYSK også fortsætte med at åbne nye butikker, samtidig med at vi udvikler vores e-handel for at give kunderne mest mulig fleksibilitet”, siger Jan Bøgh.

Han forklarer desuden at de butikker, der i fremtiden kommer til at få succes, er dem, hvor kombinationen af forskellige salgskanaler mestres bedst muligt. På den måde sikres kunden en god oplevelse kontinuerligt.

Massive investeringer og udvikling af medarbejdere

Fremtiden kommer til at byde på endnu flere investeringer i udvikling af alle dele af forretningen, og også udviklingen af medarbejdere er noget JYSK har arbejdet meget med og som fortsat få fokus.  

”Et moderne logistiksetup og evnen til at kunne levere hurtigt både til vores butikker og direkte til vores kunder er helt afgørende. Derfor er det en stor styrke, at vi gennem en årrække har investeret massivt i vores distributionscentre”, siger Jan Bøgh og fortsætter:

”En af grundene til, at JYSK øger salget, er selvfølgelig, at det generelt går rigtig godt i de lande, hvor vi har butikker. Det betyder blandt andet, at arbejdsløsheden er lav, og at der derfor er hård kamp om de bedste hoveder. Derfor har vi også stort fokus på at rekruttere og udvikle vores medarbejdere, så JYSK fortsat er attraktiv som arbejdsgiver, og så vi kan holde på de mange dygtige kolleger, der har været med til at skabe vores succes”.

JYSK Nordic står bag driften af 1.249 JYSK-butikker i 20 lande, heriblandt Skandinavien, Øst- og Mellemeuropa samt Kina.

www.jysk.com/jysk-nordic

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere