26.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Jysk design- og møbelhus lukker

Efter 20 år som en fast del af butikslivet i og omkring Herning afvikler et kendt design- og møbelhus driften og lukker ned.

X-akt i Herning afvikler driften og holder ophørsudsalg fra lørdag den 28. april. Det fortæller salgs- og marketingchef Flemming Kjær Vibjerg i en video på butikkens Youtube-kanal, hvor han ligeledes forklarer at manglende indtjening gennem en periode på over fire år er den grundlæggende årsag til, at interiør- og møbelbutikken X-Akt afvikler driften.

”Jeg er meget ked af at skulle afvikle og lukke en forretning med mere end 20 år på bagen, der har været så dybt forankret i lokalmiljøet”, fortæller en åbenlyst berørt Flemming Kjær Vibjerg i videoen.

Han fortæller desuden, at historien om den butik X-akt er i dag, startede i 2014, hvor der blev rykket til større lokaler i Tjørring og fokuseret mere på møbler. På samme tid blev webshoppen åbnet. Han overtog ansvaret for driften af X-Akt i december 2017, og i stillingen som salg- og marketingchef igangsatte han flere konkrete tiltag både internt og eksternt, men som han selv beskriver det i videoen har det ikke været nok:

”Jeg har forsøgt at forbedre situationen sammen med mit team gennem en lang række forskellige initiativer, men i en stadig udfordret branche, hvor vi ikke hver gang har været det naturlige valg for vores potentielle kunder, så vurderer jeg, at det rigtige er at afvikle og lukke X-Akt”, fortæller Flemming Kjær Vibjerg, mens han også i videoen sørger for at takke medarbejderne, kunderne, leverandører, rådgivere og venner af huset.

Den endelige slutdato for X-Akt er endnu ikke fastlagt, men alle medarbejdere er opsagt i deres ansættelsesforhold, og der er lagt en aktivitetsplan for butikken de kommende måneder. 

Se hele videoen her

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere