16.09.2021  |  Interior  |  Design

Julens sødeste stilleben

Løb, løb, løb så hurtigt du kan – du kan ikke fange mig, for jeg er en honningkagemand. Den ikoniske Gingerbread Man er blevet gendannet fra barndommens eventyr i en ny opskrift skabt med de bedste ingredienser; massivt egetræ i to elegante farver samt magneter, således at udtrykket nemt kan tilpasses.

Grangrene, gløgg og et lille drys sne er sikre tegn på at julestemningen begynder at indfinde sig. Den danske virksomhed Boyhood har skabt den ikoniske honningkagemand i et enkelt, eksklusivt udtryk med smukke, minimalistiske detaljer.

Gingerbread Man er skabt i massivt egetræ og fås i enten lys eller mørkbejdset. Den klassiske designfigur fremstår elegant alene eller som par i seriens to forskellige størrelser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere