Jobopslag

JULEASSISTANCER SØGES

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: JULEASSISTANCER SØGES
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 10.09.2018
Søg job  

Bahne på Fisketorvet får hårdt brug for ekstra personale op til jul, og vi søger derfor juleassistancer både fuldtid og deltid, der vil være med til at give vores kunder Danmarks bedste kundeservice og sikre en god julestemning i vores butik.

Du har erfaring som sælger - du er bekendt med vigtigheden af SALG og GOD SERVICE - og du brænder for kvalitet, design og mærkevarer. 

Du skal være indstillet på at give vores kunder en god oplevelse ud over det sædvanlige, og vi forventer, at du er udadvendt, smilende, energisk og pligtopfyldende.

Aftenvagter, lørdags- og søndagsvagter vil forekomme.

Tiltrædelsestidspunktet vil variere, men perioden ligger typisk i oktober, november og december med mulighed for forlængelse ind i det nye år.

Ansøgning (PDF/Word-fil med billede) mærket ”Fisketorvet” sendes pr. mail til job@bahne.dk

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge ind stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 2-3 uger, er stillingerne besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere