03.08.2022  |  Furniture  |  Design

Jubilæum

I år kan ét af landets mest folkekære designbrands, FDB Møbler, fejre 80-års jubilæum. I den anledning bliver den ikoniske tremmesofa, designet af Erik Ole Jørgensen, iført nye farverige klæder.

Tremmesofaen, som er en klassiker i mange danske hjem, præsenteres nu i en udgave, der både matcher tidens tendenser og bevarer den høje grad af kvalitet og funktionalitet, som danskerne kender FDB Møbler for. 

Jubilæumsudgaven af den velkendte sofa kommer i en smuk rød farve med forskellige muligheder for betræk, heriblandt det nye tidløse stribede tekstil.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere