23.03.2023  |  Business  |  Design

The Jiffle – når mindre er MERE!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Foldbar kombivogn som passer ind i enhver familie. Barnevogn, klapvogn og trækvogn i én!

No fold, Fast fold eller Small fold? Uanset hvor lidt plads, du har i din bil, kan denne unikke kombivogn foldes sammen, så den nemt kan tages med på køreturen. Og så er den både en barnevogn, klapvogn og trækvogn i én!     

The Jiffle: et prisvindende og ‘funky’ nyt brand, som differentierer sig på design og funktionalitet, og giver MERE i hverdagen – på flere parametre.   

Med denne alt-i-én kombivogn er det slut med at ase, mase og svede over at pakke bilen, når man skal fra A til B. Som noget helt unikt kan The Jiffle nemlig klappes sammen på intet mindre end tre forskellige måder, og det åbner for nogle muligheder. Du kan sagtens folde vognen sammen og tage den med i bilen, selvom den er fyldt med ting. Omvendt kan det være praktisk at få vognen til at fylde minimalt, hvis du f.eks. skal på bilferie, eller blot hvis din bil er en rap lille cityversion. Med ganske få trin kan du forvandle The Jiffle til en handy ”kuffert”, som nemt kan tages med.

The Jiffle er en barnevogn med særdeles god ventilation, så familiens mindste kan sove sødt, både sommer og vinter, i en optimal og behagelig temperatur. Madrassen er produceret med fuld fokus på komfort, så barnet ligger ekstra godt og blødt, og vognen er fremstillet af kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst. Der er med andre ord skruet max. op for ’køreglæden’, og vi tør godt love, at denne vogn ikke kan undgå at begejstre, glæde og nok også overraske den moderne børnefamilie, med alle sine muligheder og features.

The Jiffle er også en praktisk klapvogn, hvor det lidt større barn kan vende enten nysgerrigt ud mod verden – eller trygt ind mod dig. I bunden af vognen kan der opbevares op til 60 kg last, eller hvad med at lade storebror eller -søster sidde ned og få et hvil? I så fald fungerer klapvognen med ét som en tvillingevogn. Hvis du ovenikøbet lader coveret blive på, sidder barnet ekstra lunt og godt på de køligere dage. Skulle ekstrapassageren derimod hellere ønske at komme op og strække benene, kan dét også lade sig gøre. Som en ”skjult”, indbygget feature kan der under opbevaringspladsen trækkes et ståbræt ud. Brættet ligner et skateboard, og gør det nemt – og sjovt – at få et lift!

En anden feature, som adskiller The Jiffle fra andre vogne, er, at den også kan laves om til en trækvogn – helt optimal at tage med sig, når familien skal i skoven – eller dyreparken! Du behøver aldrig mere leje en dyr trækvogn til alle jeres jakker, madpakker eller andre ting og sager, I har med jer, og dine børn vil elske at kravle ind og ud af vognen.

The Jiffle har en game-changing funktionalitet, ikke hidtil set på markedet, og er en både spændende, rummelig og særdeles praktisk vogn – det helt rigtige valg man aldrig fortryder! 

Så overlad det praktiske til The Jiffle, og få mere opbevaring, mindre besvær – og langt mere sjov i hverdagen med din familie.

Forhandles i Danmark af bl.a. Babysam, og derudover forhandles The Jiffle også i Norge, Sverige og Finland.

Link til highres billeder: https://we.tl/t-evuWqCGTXU

Link til video:

The Jiffle i bilen: https://www.youtube.com/watch?v=GqGjqOodOrg&t=4s

The Jiffle demo: https://www.youtube.com/watch?v=E0A7CEXsU74

For yderligere information, kontaktes:

Peter Balle

Sales & Product Manager Witt Kids & Babies

E-mail: pba@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere