21.03.2018  |  Bloom  |  Outdoor

Jesper Nøddesbo cykler med stil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Om få måneder lancerer Witt en serie af fede elcykler. Med Jesper Nøddesbo ved styret.

Den røde tråd hos Witt er innovation, høj kvalitet og lækkert design. Produkter, der kan noget andet og mere, end markedet hidtil har set.  Serien af elcykler passer perfekt ind i den kategori.

Elcykel med kraft som en lille bil

Den nye trend blandt det brede segment i befolkningen er elcyklen.* Den trend har Witt spottet og satser derfor stort på deres nye divison, Witt E-bikes. Tidligere var elcykler forbeholdt den ældre generation, men i dag er det både unge, børnefamilier, sportsfolk, studerende og forretningsfolk, der suser af sted på en elcykel. Folk med 20-25 km på arbejde foretrækker i stigende grad en elcykel frem for fx bil nr. 2. Elmotorens maksimale omdrejningsmoment på nogle af de nye Witt E-bikes svarer faktisk til en lille bil.

Witt E-bikes indgår samarbejde med Jesper Nøddesbo

Witt E-bikes er intet mindre end en revolution inden for elcykler. Designet er så lækkert, at du ikke på nogen måde kan se, at der er tale om eldrevne cykler. Til den kræsne cyklist, der vægter flot design og unik kvalitet højt. Cyklernes centermotor giver en optimal fordeling af vægt og balance – og med batteriet integreret i stellet, bliver balancen mellem performance og design unik. Flottere og mere effektivt bliver det ikke! 

Jesper Nøddesbo er faldet for Witts elcykler: ”Jeg har genopdaget glæden ved at cykle, og en af de ting, som har gjort det, har helt sikkert været elcyklen. Den er blevet et fantastisk alternativ til bil nummer to. Jeg får rørt mig, jeg får klaret hovedet af den friske luft, jeg slipper for at komme svedende frem til de ting jeg nu skal og jeg behøver aldrig bekymre mig om at finde en parkeringsplads. Jeg kan faktisk glæde mig til at skulle ud og cykle.”

Thomas Jæger Molzen, Nordic Sales-/Product Manager for Witt e-Bikes, supplerer: ”For mange, inklusive mig selv, står cyklen I skuret og samler støv, og det er blevet det lette valg at snuppe bilen på de korte og mellemlange ture. Men vi vil have folk til at droppe bil nr. 2 og hoppe på cyklen. Derfor lancerer vi denne helt nye og smukke serie af elcykler, hvor budskabet er, at elcykler er for alle uanset alder og brug.”

Læs mere om Witt E-bikes her: http://www.witt-ebikes.com/

*)  http://www.bike-eu.com/sales-trends/nieuws/2017/11/nordics-e-bike-sales-increase-but-markets-tend-to-differentiate-10132130

FAKTA OM:

 Witt A/S:

 Det startede med import af hvidevarer for 25 år siden. Der er sket en del siden. I dag omfatter Allan Witts virksomhed slowjuicere, plæneklippere, robotstøvsugere, køkkenmaskiner, vakuumterapi, en pop-up gourmétrestaurant og meget, meget mere. Det sidste nye tiltag er eldrevne cykler, segways og løbehjul – under kategorien Witt E-commute; fremtiden for personlig mobilitet.

 Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Witt repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere. Witt Babycare byder velkommen til en verden af anderledes, eksklusive babyartikler. Witt E-commute er fremtiden for personlig mobilitet, og hos WittClinic tilbydes det nyeste inden for både kosmetiske behandlinger, men også behandlinger af kredsløbsproblemer. Witt er drevet af nysgerrighed overfor nye, spændende produkter - lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Jesper Nøddesbo:

Jesper Nøddesbo (født 23. oktober 1980 i Herning) er en dansk håndboldspiller, der spiller for den danske klub Bjerringbro-Silkeborg som stregspiller. Han har tidligere spillet i FC Barcelona, hvor han kom til i 2007 fra den danske Håndboldliga-klub KIF Kolding, hvor han i 2006 blev ligaens topscorer. Jesper er født i Herning, men bor i dag i Aarhus.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere