09.05.2022  |  Furniture  |  Design

Japansk simpelhed

Med inspiration fra den japanske designtradition og røgelsesboksene fra Edo-perioden har Kristina Dam Studio skabt en serie af funktionelle bakkeborde.

Den nye kollektion består af tre bakkeborde og to bakkedesigns. Bordene kan både bruges som møbel i stuen eller som sidebord – og har samtidig et opbevaringsrum under bordfladen.

Bakkebordene kommer i tre størrelser, hvor Kristina Dam Studio har udviklet en hynde til den mellemste, så bordet også kan bruges som bænk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere