Japansk præcision med 67 lag stål

Nye knive fra Nordic kitchen

Nordic kitchen knive med Japansk præcision.

06.09.2018

Sponseret

EVA SOLO

Knivene fra Eva Solos Nordic kitchen serie er fremstillet efter en gammel japansk tradition og den samme teknik, man bruger til at fremstille samuraisværd med. Smedemestre har lagt hele 66 lag damaskusstål rundt om kernen, som med kernen udgør de 67 lag. Det giver en skarpere, hårdere og mere balanceret kniv.

Metoden giver et meget skarpt blad, høj fleksibilitet og en smal ryg på kniven. Skaftet er formet efter håndens anatomi og ligger stabilt og sikkert i hånden. Knivens bryst er lavet, så man kan hvile tommelfingeren på det. Det betyder, at du kan arbejde med stor præcision og kontrol, uanset om du afpudser en steg, snitter grøntsager eller skærer brød.

Serien rummer 5 knive: Urtekniv, grønsagskniv, santoukukniv, kokkekniv og eb brødkniv.

Se mere om knivene 

Mere fra...

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023