11.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Italiensk messe skubbes til efteråret

Den 60. udgave af Salone del Mobile.Milano bliver afholdt i 2021, dog ikke i april måned som planlagt, men fra 5. til 10. september.

Ændringen sker for at sikre, at messen holdes med optimal sikkerhed i lyset af den igangværende pandemi.

Præsident for Salone del Mobile, Claudio Luti, siger: ”At være i stand til at holde Salone del Mobile.Milano  næste år er en absolut prioritet for alle os, hvis liv drejer sig om design.

Messearrangørerne melder, at branchens kunder og designere har vist vedvarende interesse for messens gennemførelse i september. Ved udskydelsen af messen håber Claudio også på, at pandemiens udvikling vil gå i en retning, der giver lov til at mødes fysisk.

“Vi mener, at flytning af messen til september vil give nok tid til, at den igangværende akutte fase af pandemien kan aftage. Efter en så lang periode med fysisk og social afstand på alle områder, vil vi gerne se Salone del Mobile.Milano som en mulighed for faktisk møde og diskussion”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere