09.06.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Italiensk klassiker med nye muligheder

La Marzocco Linea Mini, der er enhver hjemmebaristas drøm, kombinerer et klassisk design, ydeevne og præcision med seks forskellige farver, der giver kulør og et løft til køkkenet.

Om man er til en frisk gul kontrast, en klassisk udgave i hvid eller en blid blå pastel, der får associationerne hen på sommerens skyfrie himmel, vil espressomaskinen Linea Mini passe til ethvert køkken med sans for detaljen. 

Espressomaskinen er til den, der både efterspørger en god kop kaffe og funktioner som de professionelle modeller - og samtidig har øje for det eksklusive design med fokus på detaljen. For at fremstille kvalitetskaffe har La Marzocco som noget nyt, gjort det muligt at oprette forbindelse mellem forbruger og Linea Mini via appen 'La Marzocco Home'. 

Gennem appen bliver det lettere at justere parametre såsom temperatur og forbrygning på mobilen. Takket være den nye app, kan maskinen nu også være klar og opvarmet, så den kan bruges uden unødig ventetid.

Hos Spinchy er den italienske model tilgængelig i farverne stål, hvid, sort, rød, gul og blå, der matcher det ikoniske og italienske design særdeles godt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere