23.05.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

iRobot udvider nu sortimentet af WiFi-forbundne robotstøvsugere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Seks nye Roomba-modeller i hhv. 600- og 800-serien udvider sortimentet af WiFi-forbundne robotter. Samme fordele - til en billigere pris.

iRobot udvider nu sortimentet af WiFi-forbundne robotstøvsugere med de nye Roomba® 891, 895, 896 og 691, 695, 696

Danmark, maj 2017: iRobot Corporation, som er verdens ledende producent af rengøringsrobotter, lancerede i dag seks nye Roomba-modeller i hhv. 600- og 800-serien: Roomba® 891, 895, 896 og 691, 695, 696. Med disse modeller udvides sortimentet af WiFi-forbundne robotter og de funktioner, som følger med.

”Vi udvider nu sortimentet af WiFi-forbundne robotstøvsugere til modeller udover den eksklusive 900-serie. Det betyder, at endnu flere kunder får fordel af de funktioner, som er tilgængelige med vores app”, udtaler Colin Angle, CEO og bestyrelsesformand hos iRobot. ”De seks nye robotter i 600- og 800-serien er endnu et skridt imod den teknologi, som muliggør det fuldt forbundne smart home.”

Start robotten når som helst - fra hvor som helst

Med iRobot HOME-appen, som fås til Android og iOS, kan du starte de nye Roomba®-modeller i 800- og 600-serien, når du vil på farten. Via det kendte app-interface kan du lægge et rengøringsskema for begge robotter, så de støvsuger for dig op til syv gange om ugen. iRobot HOME-appen giver dig også info om rengøringsstatus, skræddersyede tips og direkte adgang til kundeservice.

Har man et kæledyr, har man typisk også pels overalt i hjemmet. De nye WiFi-forbundne Roomba® 891, 895 og 896 er – ligesom iRobots avancerede 900-serie – udstyret med kontraroterende støvopsamlere, som hår, pels og snavs ikke filtres omkring. Støvopsamlerne er fremstillet i slidstærkt gummi og opsamler hår og snavs fra alle gulvtyper, mens de reducerer sammenfiltringer og derved vedligeholdelse af børsterne. Robottens sensorer samt dens lave design gør, at den nemt kan navigere under møbler og udenom forhindringer. De nye modeller i Roomba® 800-serien er udstyret med Gen 2-motorer, som har 5 gange højere sugestyrke end de forrige Roomba-generationer*. Det patenterede rengøringssystem i tre trin kombinerer roterende bevægelser, fejning og støvsugning for at fjerne støv, snavs og hår fra dine gulve, som til slut ender i robottens støvbeholder. Når rengøringsjobbet er færdigt, vender de nævnte Roomba® 800-modeller selv tilbage til ladestationen.

De nye modeller i Roomba® 600-serien er WiFi-forbundne efterfølgere til Roomba® 650. Med Roomba® 691, 695 og 696 kan du få de fordele, der følger med app-forbindelse, men til en billigere pris. De nye Roomba® 600-modeller har en vejl. udsalgspris fra 4.499,-, og de navigerer med lethed udenom forhindringer og under møbler. De anvender samme patenterede rengøringssystem i tre trin som robotterne i 800- og 900-serien og rengør nemt alle gulvtyper fra tæpper over linoleum til trægulve. Robotterne er blot 9,3 cm høje, så de kan uden problemer køre ind under de fleste møbler og fodspark på f.eks. køkkenskabe – støvet har ingen steder at gemme sig!

”Vi har tilføjet WiFi-forbindelse og adgang til iRobot HOME-app på de nye Roomba®-modeller i 600- og 800-serien for at give vores kunder en endnu bedre oplevelse og nemmere interaktion med deres robotstøvsuger,” siger Christian Cerda, COO ved iRobot. ”Vi har inkorporeret nye funktioner, som tager udgangspunkt i brugerens behov – f.eks. planlægning af støvsugningen, div. statusmeddelelser og direkte adgang til kundeservice. På den måde får brugeren en skræddersyet og fokuseret støvsugning - hver dag.”

Roomba® 691, 695 og 696 forhandles fra juni 2017. Roomba® 891, 895 og 896 forhandles fra juli 2017.

iRobot HOME-appen kan hentes på både Android- og iOS-enheder.

Om iRobot Corporation

iRobot er verdens førende producent af husholdningsrobotter, som hjælper dig med de daglige pligter, så du får tid til andre ting. Sortimentet af rengøringsrobotter blev indledt med den første Roomba®, som kom på markedet i 2002. I dag er iRobot en international virksomhed, som har solgt over 15 mio. robotter på verdensplan. iRobots produktsortiment tæller udover Roomba også Braava™-familien af robotgulvmopper, som alle er udstyret med patenterede teknologier og avancerede rengørings-, navigations- og kortlægningsfunktioner. iRobots ingeniører arbejder målrettet mod at gøre det moderne ’smart home’ til en realitet. Besøg os på www.irobot.dk.

Om Witt A/S

Witt A/S er distributør af iRobots husholdningsrobotter i Norden og Storbritannien. Vi har til huse i smukke omgivelser ved Gødstrup sø nær Herning, hvor du finder vores administration, showroom, lager, serviceværksted og meget andet. Læs mere om os på www.witt.dk.

Til iRobot-investorer

Visse tilkendegivelser i denne pressemeddelelse er ikke baseret på historiske oplysninger, men er derimod fremadskuende udsagn i overensstemmelse med safe harbor-bestemmelserne i den amerikanske Private Securities Litigation Reform Act af 1995. Denne pressemeddelelse indeholder eksplicitte eller indirekte udsagn, som relaterer sig til iRobot Corporations forventninger til produktlancering og –tilgængelighed. Disse udsagn repræsenterer hverken løfter eller garantier, men er derimod underlagt en række risici og usikkerheder, hvoraf mange er udenfor iRobot Corporations kontrol, og som kan føre til at de faktiske forhold adskiller sig markant fra de fremadskuende tilkendegivelser i denne pressemeddelelse. Eksisterende og fremtidige investorer advares mod at sætte fuld tillid til disse fremadskuende udsagn, som kun relaterer sig til den dato, de er udsendt. iRobot er ikke ansvarlig for at opdatere eller revidere informationerne i denne pressemeddelelse som resultat af f.eks. ny information, fremtidige begivenheder, omstændigheder e.l. For yderligere oplysninger om disse og andre risici for iRobot, læs venligst redegørelsen i vores officielle meddelelse hos de amerikanske børsmyndigheder, inkl. og uden begrænsning, vores senest årsrapport i formular 10-K.

*Sammenlignet med Roomba® 600- og 700-seriens AeroVac™-system

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere