07.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Irmas designikon fylder 50

I år er det 50 år siden, at Irmas designikon, den håndsyede Mao-sko så dagens lys. Det fejrer butikskæden nu med en limited edition-udgave af skoen i lyserød.

Designikoner er mange ting, og Irmas Mao-sko må sige at være en af dem. I år fylder Mao-skoen 50 år, og at man i 1971 var de første til at importere den håndsyede klassiker til Danmark, fejres med en limited edition- udgave af den populære sko i lyserød - som en hyldest til den sko, der for mange er forbundet med nostalgi og barndomsminder.

Ligesom den kendte sorte udgave er den lyserøde limited edition fremstillet i 100 procent økologisk bomuld og er desuden Fairtrade-certificeret.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere