16.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Intimt lys

Philippe Starck gør nu sin debut inden for belysning for Kartell med sine visionære og analytiske evner, hvilket har resulteret i gentænkning af de traditionelle, klassiske former, som moderniseres og forfines ved hjælp af Kartells innovative teknologier.

Goodnight er Phillippe Starcks fortolkning af den mest romantiske lyskilde, vi kender, nemlig stearinlyset med det varme, blide lys. Goodnight er en rendyrkning af stearinlysets enkle og rene form, som omdannes til en højteknologisk lyskilde. 

Lampen fås både til bordet og som væglampe i batteridrevet version med en lang ydeevne, og tre forskellige lysstyrker. Soklerne er fremstillet af genbrugsmateriale og fås i seks forskellige farver; hvid og titan i mat, samt forkromet, kobber, champagne og titan i glansmetal.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere