Jobopslag

International møbel og interiørvirksomhed i rivende udvikling søger Trainee til Salg & Indkøb til vores hovedkontor i Søndersø på Nordfyn.

House Nordic ApS

www.housenordic.dk

  • info@housenordic.dk
  • +45 31 40 11 88
  • Rebslagervej 6, 5471 Søndersø
Se profil  
Stilling: International møbel og interiørvirksomhed i rivende udvikling søger Trainee til Salg & Indkøb til vores hovedkontor i Søndersø på Nordfyn.
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.09.2019
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 05.08.2019
Søg job  
OM HOUSE NORDIC
 
House Nordic ApS er en en hurtigt voksende international møbel og interiør virksomhed med hovedkontor, showroom og lager i Søndersø på Nordfyn.
 
Vi er en familiedrevet virksomhed med 30 ansatte og sælger vores produkter på 26 forskellige  markeder.Vores succes er bygget på et bredt  udvalg af moderne produkter i nordisk stil,  fornuftige priser, god kvalitet og et højt service niveau.
 
’The House Nordic Family’ består af nøje håndplukkede medarbejdere. Vi vil have det bedste team - og vi tilbyder dig at blive en del af vores sammenhold.
Vi er drevet af godt købmandskab og  iværksætteri
 
Se mere på www.housenordic.dk
 
OM JOBBET
 
Kickstart din karriere som Trainee hos House  Nordic. Brænder du for at levere gode  kundeoplevelser. Ønsker du udfordrende  opgaver med en bred kontaktflade indenfor salg og indkøb. Vil du med på vores rejse?
 
Som Trainee hos House Nordic bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer. Du vil indgå i vores Sales support, som står for den daglige håndtering af ordrer med alt hvad det indebærer. Ordrebehandling, booking af fragt, fakturering, support til sælgere og agenter. Du vil derudover supportere vores indkøbsafdeling med daglig  kontakt til leverandører og bl.a. opgaver indenfor  varedisponering og produktudvikling.
 
Et spændende job med masser af udfordringer i en international virksomhed i vækst. Du vil få en travl og spændende hverdag, hvor opgaverne løses i et samarbejde mellem dygtige og  engagerede kollegaer.
 
Stillingen er på fuld tid for en 2-årig periode med mulighed for fastansættelse efterfølgende for den rette person.
 
OM DIG
 
Vi søger dig som er udadvendt og initiativrig. Du er selvigangsættende og trives  med en alsidig hverdag. Du er en fleksibel, positiv og ansvarsfuld person. Du er handelsuddannet og har gode sproglige kvalifikationer - engelsk såvel  mundtligt som skriftligt er et krav, da vores eksport er i kraftig vækst. Du arbejder struktureret og har samtidig øje for detaljen. Du er serviceminded - med lyst til både at hjælpe kunder, leverandører og kollegaer.
 
Det er et plus, hvis du har en naturlig interesse for møbler og design og følger trends indenfor branchen.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontake CEO Henrik Jørgensen - tlf. 31 40 11 88
 
Send din ansøgning med billede og CV på mail: info@housenordic.dk
 
Forventet tiltrædelse 1. September 2019 - eller hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende indtil den rette person er fundet. Der er også mulighed for at opstarte forløbet som praktikant.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere