04.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Interiør til de mindste

Det danske mærke Cam Cam sælger luksus og lækkerhed til de mindste.

Den danske virksomhed Cam Cam producerer interiør, særligt tekstiler, til børn. Virksomheden er startet af Sara Giese Camre i 2012 på baggrund af manglende stof og interiør til hendes baby.

Sara Giese Camre fandt derfor selv nogle liberty stoffer og gik i gang med sin egen lille produktion. Inden længe begyndte folk at bestille, og stifteren fik mere end travlt med at sy. Til sidst havde det grebet om sig, Sara Giese Camre stiftede virksomheden Cam Cam og begyndte at designe og producere på et mere professionelt niveau.

Inspirationen til mønstrene stammer fra en studietur i 2008. Fundamentet hviler på nogle gamle japanske mønstre, som er tegnet op, så det matcher den nordiske stil.

Med årerne har Cam Cam udviklet mange varegrupper og omfatter i dag babytæpper, sengetøj, ammepuder, uro’er, lamper, puder, nattøj, undertøj og meget mere. Sara Giese Camre finder blandt andet inspiration på sine fire årlige rejser til Paris, hvor det blandt andet er deres unikke farveunivers, hun er faldet for.

Cam Cam er blandt de førende interiørmærker hos den danske webshop House of Kids.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere