04.06.2019  |  Interior  |  Brugskunst

Inspireret af sommerfuglens puppe

Den svenske prins Carl Philip Bernadotte har sammen med Oscar Kylberg skabt en tidløs serie for Kähler. Serien, der består af fem skulpturelle designelementer, blander det organiske og det urbane.

Kähler Design har en lang og stærk tradition for designsamarbejder, og nu hylder det traditionsrige designbrand de nordiske årstider med et design, der er produceret af designduoen Bernadotte & Kylberg.

Serien har fået navnet Kokong (puppe) og omfavner den nordiske naturs foranderlige skønhed med et sofistikeret og legesygt formsprog, taktile overflader og håndudskårne detaljer. Kollektionen veksler mellem matte og blanke glasurer, bløde buer og skarpe linjer og omfatter multifunktionelle 2-i-1-vaser, dråbeformede fade og en lysestage i naturhvidt og mørkebrunt stentøj. Seriens signaturdesign, 2-i-1-vasen, er et stærkt eksempel på denne innovative æstetik. Vaserne skaber et karismatisk udtryk, der skifter efter deres anvendelse. Vasen består af to klassiske former, som sammen danner en ny harmoni.

www.kahlerdesign.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere