01.12.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Inspireret af karlekammerstagen

Som et ikon for et stearinlys har den hollandske opfindelse LUNEdot ramt det danske marked og kunne med sit tidløse design og fokus på funktion godt gå hen og blive en designklassiker.

LUNEdot er et unikt fornyende stearinlyskoncept, der er let at bruge, fås i flere farver og størrelser og kan mikses på kryds og tværs.

Baseret på fascinationen for det gamle stearinlys og en hyldest til det originale håndværk, men med et stærkt ønske om innovation og design på dette område er LUNEdot blevet skabt.

Der er skåret ind til benet og designet fremstår som et ikonisk billede på et stearinlys og den gamle karlekammerstage. Nytænkningen findes i at lyset bevarer højden, da en fjeder holder stearinlyset oppe – dette er da smart i en juledekoration, så man undgår brandfare og afsvitsede grangrene. Derudover er ”lyset” og bunden magnetiske, så man kan også placere bunden under dugen, så det ligner lysene står direkte på bordet, men stadig står stabilt og sikkert.

www.lunedot.com / www.signenorgaard.com

Tlf.: 40762931

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere