23.11.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Inspireret af fortiden og designet til nutiden

Dette efterår tager Kähler endnu et skridt i den kunstneriske retning, og præsenterer i samarbejde med billedhugger Malene Bjelke en serie af fem skulpturer i serien Character.

Historisk set har Kähler haft en stolt figurtradition med fremstilling af keramiske figurer og nu tages den kunstneriske arv op igen.

I serien Character har hver skulptur sin egen fortælling og gengiver på hver sin måde skønheden i mennesker. De fem figurer opfordrer til at huske på at være eftertænksom i en travl hverdag og er formgivet som mennesker, der er forskellige steder i livet. Fra det nysgerrige barn til den opmærksomme kvinde, fra den reflekterende unge mand til livsnyderen og den drømmende unge pige repræsenterer og hylder skulpturerne særlige personlighedstræk og kendetegn.

Formgivningen er organisk og uglaseret for at fremme en tænksom stemning, og de fem figurer læner sig alle op ad et scenografisk element, der antyder et rum.


www.kahlerdesign.com  

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere