11.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

The Inspired Home Show udskydes endnu en gang

Grundet det fortsatte udbrud af COVID-19 i USA, beslutter arrangørerne bag The Inspired Home Show at skubbe messen til august 2021.

The International Housewares Association (IHA) har netop annonceret, at The Inspired Home Show vil blive afholdt den 7.-10. august 2021 I Chicago. Messen skulle have fundet sted den 13.-16. marts samme år. 

“Da pandemien fortsætter ind i sommeren, har vi været i dialog med vores bestyrelse, udstillere og indkøbere, som alle er bekymrede over evnen til trygt at kunne samle industrien i marts 2021”, siger Derek Miller, præsident hos IHA og fortsætter:

”Mens The Inspired Home Show bliver ved med at være en nødvendig del af deres forretning, er industriens sundhed og sikkerhed første prioritet, og det at flytte messen til senere på året, giver mere tid til myndighedernes håndtering krisen”.

Ifølge IHA er beslutningen om udskydelse blevet mødt med bred opbakning fra branchen.

“Vi har talt med en række detailhandlere, både nationale og internationale. De har alle gerne ville deltage i et ‘face-to-face' show i 2021 og er entusiastiske omkring at afholde det senere på året”, siger Derek Miller.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere