24.01.2022  |  Business  |  Trends

The Inspired Home Show kortes ned til tre dage

The International Housewares Association har netop meldt ud, at The Inspired Home Show 2022 i Chicago vil finde sted, men at messen et afkortet med en dag, så messens åbningsdage nu er 5.-7. marts.

The International Housewares Association har netop meldt ud, at The Inspired Home Show 2022 i Chicago vil finde sted, men at messen et afkortet med en dag, så messens åbningsdage nu er 5.-7. marts.


Samtidig meldes det ud, at alle deltagere – udstillere, besøgende og medarbejdere, der står for op- og nedtagning af stande – skal fremvise vaccinebevis eller fremvise en negativ Covid-19 test, der ikke er mere end 72 timer gammel.


Control af vaccinebevis eller negative test vil ske af en ekstern partner.


Under messen skal alle deltagere følge de regler, der er udstedt af State of Illinois og City of Chicago. De omfatter for nuværende et indendørs maskekrav og et vaccinationsbevis, hvis der skal købes og indtages mad og drikke i de dertil indrettede områder. To-go ordrer er tilladt uanset vaccinationsstatus.
City of Chicago kræver, at der skal fremvises bevis på vaccination til alle events under messen. Det gælder Independent Retailer Networking Reception om fredagen, gia award middag og galla om lørdagen og Networking after Dark-receptionen om søndagen.


Kviktests og PCR-tests kan foretages på The Inspired Home Show, så internationale besøgende kan testes forud for rejsen tilbage til deres hjemlande, og hvis der er behov for det, kan uvaccinerede besøgende lade sig teste, i forhold til at kunne fremvise en negativ test ved indgangen.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere