04.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

The Inspired Home Show i Chicago er aflyst

10 dage før åbning aflyses en af branchens største messer i USA på grund af bekymringerne om Coronavirus.

Det blev for et par uger siden annonceret at The Inspired Home Show i Chicago aflyser udstillingen The Sourcing Expo i henhold til rejserestriktioner ud af Kina pga. Coronavirus. Men nu aflyses hele messen. Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse, hvori det forklares:

Efter grundige overvejelser om den nuværende spredning af Coronavirussen (Covid-19) fra Asien til Europa og nu også USA, har arrangørerne bag The Inspired Home Show i Chicago besluttet ikke at gennemføre messen, der skulle have fundet sted 14.-17. marts 2020.

”Gennem de seneste uger har vi fulgt situationen tæt, og vores primære bekymring er den generelle sikkerhed og helbred i bolig- og isenkrambranchen”, siger Derek Miller, direktør for International Housewares Association (IHA) og fortsætter: ”IHA’s bestyrelse har taget denne beslutning efter konsultation med interessenter fra branchen heriblandt udstillere og butikker. Endeligt gør den globale karakter af messen kombineret med den verdensomspændende bekymring om Coronavirusudbruddet og igangværende rejserestriktioner det umuligt for os at gennemføre The Inspired Home Show i næste uge.”

Næste udgave af The Inspired Home Show finder sted 13.-16. Marts 2021 I Chicago.

www.theinspiredhomeshow.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere