26.11.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Ingen jul uden Rudolf

I Medusa-land har skønne, skæve polyresin-figurer hersket siden begyndelsen, og Rudolf har siddet som den ukronede konge, men nu er der altså en ny rival 'i byen'.

For første gang introduceres familien Rudolf i bomuldsstof, og det giver endnu flere muligheder, når der skal skabes  julestemning.  

Stofrensdyrene med de elskelige, røde næser laves både i en 'engleforklædning' med fine englevinger og hvide klæder og i en mere juleklassisk udgave med halstørklæder, tern og striber.

Sæt rensdyrene alene eller sammen med resten af familien og mærk hyggen sprede sig.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere