18.12.2020  |  Interior  |  Belysning

Ingen begrænsninger

Blomus udvider sit lyseventyr med bordlampen Farol, der både kan bruges inde og ude.

Lampen er genopladelig, lader sig med lethed flytte fra funktion til funktion, og dens lys lader sig dæmpe, så den passer til enhver stemning. Bag bordlampen står den tyske designer Peter Lienhart.

Ud over, at lyset kan indstilles på tre styrker, besidder lampen også en mulighed for at ændre LED’ens lystoner, så Farol altid kan byde ind med den rette stemning, uanset om lyset skal være skarpt eller hyggeligt.

For at kunne bruge lampen ude i al slags vejr har blomus givet den en vandafvisende overfladebehandling, da lys er endnu mere skattet, når terrassen eller altanen ligger øde og trist hen en mørk vinterdag. En lampe, som kombinerer det bedste fra det elektrisk og levende lys, da dens størrelse, lethed og lys viser en moderne måde at bruge lys på.

Med et korpus, der er så spinkelt, som det overhovedet lader sig gøre, rejser Farol sig fra en rund fod og bærer en skærm, der med sin runde skærm trækker en parallel til tidligere årtiers standerlamper.
Farol er fremstillet i 100 procent aluminium og pulverlakeret for at give den en ensartet og solid overflade i farverne hvid, satelite og warm grey.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere