15.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Imerco ude med rekordregnskab

Også Imerco kan bryste sig af et 2015-regnskab, som ser ganske udmærket ud.

Isenkramkæden Imerco præsenterede for nyligt sit årsregnskab for 2015. Regnskabet er fyldt med positive tal, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Årsregnskabet byder blandt andet på en vækst på 23 procent i driftsindtjening, hvilket således svarer til 83 millioner kroner. Resultatet er det bedste 12 måneders resultat nogensinde.

Læs også: Imerco vil på Børsen

Derudover steg Imercos nettoomsætning til 1.094 millioner kroner, hvilket er en vækst på 62 millioner kroner. Resultatet før skat lød desuden på 50 millioner kroner – det er forbedret med 76 millioner over de seneste to år.

Ny strategi
Ifølge Imercos administrerende direktør Frederik Brønnum skyldes resultaterne i høj grad kædens nye strategi:

”Vi lagde en ny strategi for Imerco tilbage i 2013, som vi løbende har tilpasset og undervejs foretaget de fornødne ændringer med det klare mål at øge bruttoavancen, reducere omkostningerne og udvikle kæden. Vi har investeret massivt i IT, online og de fysiske butikker. Vi har tilpasset vores sortiment, hvor en større fokus på egne varer kombineret med de mest attraktive mærkevarer har været afgørende. Alt dette har resulteret i en markant forbedret indtjeningsevne, og de bærende elementer i vores strategi er fundamentet for en accelereret vækst i omsætning og indtjening de kommende år”.

Læs også: Nyudlært skal være butikschef i Imerco

Imerco, som er en del af M. Goldschmidt Holding-koncernen, blev etableret helt tilbage i 1928 og har i dag 150 butikker på landsplan.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere