30.04.2015  |  Business  |  Branchenyt

Imerco præsenterer rekordregnskab

Regnskabsåret 2013/2014 har ført til en rekordindtjening hos Imerco.

Imerco har gjort brug af en ny strategi og kan på baggrund af denne nu melde om en rekordindtjening i regskabsåret 2013/2014. Det skriver detailfolk.dk.

Tilbage i oktober kunne Imerco melde ud, at flere års underskud var vendt til overskud. Isenkræmmerkæden kan nu bryste sig af en rekordstor driftsindtjening på 139 millioner kroner og en omsætning, der er steget med 44 procent til 1.446 millioner kroner.

De flotte resultater betyder blandt andet nye butikker og et positivt syn på fremtiden.

”Vi lagde en ny strategi for Imerco tilbage i 2013, og efter en periode med fokus på avancemarginal, omkostninger og procesoptimering, kan vi nu igen sætte mere fart i vores vækstambitioner. Vi investerer i nye butikker, online tilstedeværelse, kundeservice og ikke mindst medarbejderudvikling. Vi har derfor netop igangsat den største lederuddannelse i Imercos historie for alle vores butikschefer”, siger administrerende direktør Frederik Brønnum i en udtalelse.

Imerco blev etableret i 1928 og har nu 150 butikker rundt om i landet.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere