22.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Imerco og Imerco Home sammenlægges i Vejle

De to butikker i shoppingcentret Bryggen bliver nu til én butik på en ny placering.

Den 1. marts lukker Imerco Home i Bryggen og den tilbageværende Imerco bevares, men flyttes til en ny placering i centret. Det er dog ikke på nuværende tidspunkt besluttet, hvor den nye Imerco skal placeres.

”Vi har i dag 600 butikskvadratmeter fordelt på de to butikker, Imerco og Imerco Home i Bryggen. De to lejemål opsiger vi nu. Og så flytter vi til en ny placering i Bryggen, hvor vi åbner en butik på samlet 500 butikskvadratmeter. Samtidig indrettes den nye butik efter vores helt nye koncept”, siger Ove Timler-Wentzel, salgsdirektør i Imerco, til Vejle Amts Folkeblad og Ugeavisen Vejle.

Det er ikke første gang, at isenkramkæden slår Imerco og Imerco Home sammen efter opkøbet af Inspiration i 2017. Øvelsen er ligeledes foretaget I butikscentrene Field's i København og i Ballerupcentret samt i Hørsholm.

www.imerco.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere