24.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Imerco lancerer by DITTE JULIE

En helt ny kollektion udviklet i samarbejde med kendt bageentusiast med mere end 50 produkter kommer i butikkerne efter sommeren.

Til august lancerer Imerco en helt ny produktserie til bagning og servering af søde sager. Serien er udviklet og designet af den anerkendte bageprofil Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco og kommer til at byde på flere end 50 produkter til både bagning, pyntning og servering. Der vil være alt fra silikoneforme, små krydderivægte og kageruller med mønster til kagedekoration og et feminint stel, som både kan bruges til anretning og servering.

”Jeg havde i en længere periode tegnet på nogle produkter, som jeg syntes, der manglede i bagekøkkenet - nogle, jeg gerne ville give en ny funktion eller forbedre. Det var blevet til en hel del, og jeg er så glad for, at Imerco ville være med til at føre by DITTE JULIE ud i livet. Jeg glæder mig utrolig meget til at præsentere produkterne for omverdenen - og håber, at de har savnet de samme ting i bageskuffen, som jeg har", fortæller Ditte Julie Jensen.

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun gik hele vejen til semifinalen i Den Store Bagedyst på DR 1. Sidenhen har hun fremvist smukke og nytænkende kager, desserter og lignende via seks kogebøger om bagning, på bloggen dittejulie.dk og sin populære instagramprofil.

Nyt for Imerco
Det er Imercos første designsamarbejde og kombinerer på bedste vis den viden og erfaring Imerco har om kvalitet og produktudvikling med en passioneret profil, der har stor kærlighed til og viden om sit felt, og resultatet er en serie med unikke bageprodukter, der både inspirerer til og skaber muligheden for, at alle kan fordybe sig i dessertkøkkenet.

"Vi er utrolig glade for, at Ditte Julie ville samarbejde med os om at skabe en produktserie til dem, der går op i kvalitet og detaljer, når de står i køkkenet. Vi er meget stolte af by DITTE JULIE, som i vores øjne er en klar forlængelse af alle de smukke kager og desserter, som Ditte Julie skaber. Vi glæder os til at se danskerne tage dem i brug - og håber de kan inspirere både den erfarne og nybegynderen til at kaste sig ud i tilblivelsen af smukke desserter og kager", fortæller Charmaine Jakobsen, kommerciel chef hos Imerco.

by DITTE JULIE vil blive forhandlet i Imerco og Imerco Home landet over og på Imerco.dk fra den 19. august.

www.imerco.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere