11.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

ILVA og IDÈmøbler-fusionen intensiveres

Nu forsvinder navnet IDÈmøbler, og alle butikker køres videre som ILVA.

Et presset marked og flere år med underskud har fået IDdesign, der ejes af Lars Larsen til at fokusere og skære ind til benet.

IDdesign, der står bag kæderne ILVA og IDÉmøbler, har valgt at videreføre de to kæder under samme navn, så alle butikker i fremtiden kommer til at hedde ILVA. Det skriver IDdesign i en pressemeddelelse.

”Det har været en svær beslutning på den måde, at der selvfølgelig er mange danskere, der er glade for deres lokale IDÉmøbler, og at vores mange dygtige medarbejdere har et positivt forhold til navnet. Omvendt kan vi nu samle det bedste fra IDÉmøbler og ILVA i én kæde og kaste alle vores kræfter i udviklingen af ILVA. Jeg er sikker på, at det vil gøre en positiv forskel for kunderne, siger CEO i IDdesign, Rami Jensen.

Rami Jensen blev 1. maj 2018 rekrutteret fra Jysk-koncernen og indsat som adm. direktør for IDdesign, og noget af det først han fik gennemført var sammenlægningen af ILVA og IDÈmøbler, der indtil da havde fungeret som to selvstændige kæder.

I nogle byer er IDÉmøbler allerede blevet til ILVA, og ifølge Rami Jensen er dette blevet meget positivt modtaget. Derfor er planen, at alle butikker har skiftet navn til september.

”Det er ikke muligt at skifte alle skilte på én gang, så det kommer til at ske over de kommende måneder. Vi inviterer selvfølgelig kunderne til åbningsfest med ekstra gode priser, når en butik skifter navn, så alle får mulighed for at opleve fordelene på nærmeste hold,” siger Rami Jensen.

www.iddesign.as

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere