02.07.2021  |  Business  |  Branchenyt

Ilva ekspanderer i Sverige

Møbelhuset Ilva ser stort potentiale i Sverige, hvor virksomheden forventer at slå dørene op til otte nye butikker inden udgangen af 2023.

Ilva åbnede i 2005 den første svenske butik i Malmø, som lige siden har været den eneste. Det bliver der dog snart ændret på, når den danske møbelkæde slår dørene op til et nyt møbelhus i Kristianstad i august 2021. Samtidig forventer virksomheden at åbne op mod otte nye møbelhuse i Sverige inden udgangen af 2023.

“I Danmark har vi set, at vores onlinesalg vækster der, hvor vi har fysiske butikker, og en stor del af det svenske salg kommer allerede fra webshoppen. Det vidner om et stort potentiale, og det er kombinationen af et stærkt online-setup og flere fysiske butikker, der skal understøtte den udvikling, som kan indfri det”, siger Rami Jensen, der er administrerende direktør i Ilva, og understreger:

“Butikken i Malmø klarer sig godt, og vi har oplevet en flot vækst, men vi har potentialet til at nå ud til mange flere mennesker og blive langt mere kendte i Sverige. Vi er klar til at vækste yderligere, og ekspansion er den primære vej”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere