02.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Ilse Jacobsen åbner interiørbutik

Ilse Jacobsen, som er særligt kendt for sine gummistøvler og sit dametøj, åbner nu interiørbutik i Hornbæk.

Fredag den 29. april slog Ilse Jacobsen dørene op til sin nye interiørbutik Blomsten Interiør i Hornbæk. Butikken har Ilse Jacobsen stablet på benene i samarbejde med floristen Lars Jon, og den byder på tæpper, puder, vaser, småmøbler og livsstilsbøger.

Ilse Jacobsen har i forvejen også butikken Blomsten, som tilbyder et udvalg af blandt andet blomster, planter og krukker:

”Interiør ligger naturligt op af den DNA, som Blomsten allerede repræsenterer, og derfor var udvidelsen med interiør i livsstilsuniverset helt oplagt”, siger Ilse Jacoobsen.

Den nye interiørbutik ligger nærmere bestemt på A.R Friisvej i Hornbæk, Nordsjælland.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere