20.11.2015  |  Business  |  Branchenyt

Illum bliver en international succes

Forventningerne til ’det nye Illum’ er høje, og meldingen er, Illum bliver en international succes. Det mener indkøbschefen i La Rinascente, som ejer det københavnske stormagasin.

Illum i København genåbnede for nyligt sin eksklusive anden etage med mode og sko til kvinder. I forbindelse med åbningsarrangementet fortalte Alberto Balden, direktør i La Rinascente som ejer Illum, at hans forventninger til Illum og København er høje:

”København er en langt vigtigere kulturel destination, end danskerne selv er klar over. Moden er en del af den buzz, der er i byen. Udover i moden ser man det i designet og med maden. København har forholdsmæssigt flere Michelin-restauranter, end vi har i Milano og Rom til sammen. Det er unikt, og vi vil gerne være med i København og byens evne til at tiltrække folk udefra”, siger han til Fashion Forum.

Ifølge Monica Marsilli, indkøbschef i La Rinascente, kan Illum næsten ikke blive andet end en international succes:

”Allerede inden vi købte Illum, kom vi jævnligt i København, fordi det er sådan en levende scene. København er et knudepunkt for Skandinavien, og der er ikke noget, der taler imod, at det nye Illum skulle blive andet end en international succes”, siger hun til Fashion Forum.

Illums ombygning forventes at være endeligt færdigt i 2017.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere