20.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

iF Gold Award kroner Zone Denmark

Med overrækkelsen af henholdsvis to iF Awards og en iF Gold Award trækker det danske designbrand Zone Denmark sin 15. designpris hjem i 2021.

Hos Zone Denmark har man i de senere år intensiveret samarbejdet med danske designere, og resultaterne høster løbende anerkendelse hos internationale designjuryer. 

"Vi udvikler meget målrettet, og skarphed i produkternes funktionalitet og udtryk er afgørende for os", fortæller design & brand manager hos Zone Denmark, Michael Bruun. 

Og det vinder priser. I halen på seks Red Dot Awards, to German Design Awards, en German Brand Award og to priser i USA i 2021 henter Michael og resten af Zone-teamet nu også tre iF Awards i land. 

De to første går til henholdsvis Bird - en fin nyfortolkning af den klassiske vinprop, der tillader at flasken ligger ned, designet i samarbejde med mencke&vagnby, og til UME-dispenseren med sensor til håndsæbe og desinfektionsgel, der allerede har vundet andre priser til Zone Denmark og designpartneren VE2.

Endelig går der en iF Gold Award til glasserien ROCKS. De smukke, enkle mundblæste glas er skabt i samarbejde med designteamet Mavro//Lefèvre.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere