14.03.2017  |  Business  |  Branchenyt

IDEmøbler og ILVA indleder samarbejde med malingsproducent

IDEmøbler og ILVA indleder nu et unikt samarbejde med malingproducenten Dyrup, da bolighusene har erfaret, at kunderne ofte ønsker at blive inspireret til både nye møbler og nye farver på væggene.

Når kunderne næste gang besøger en IDEmøbler eller ILVA, så kan de fremover få inspiration til endnu mere end indretningen af deres bolig.

De to kæder oplever nemlig, at mange kunder også vælger at male deres hjem, når de skifter møbler ud, og ofte spørger kunderne til råds om, hvilke vægfarver der vil være gode til de møbler, de køber. Derfor har de to møbelkæder indgået et samarbejde med malingproducenten Dyrup.

- Når man maler væggene i sit hus, får man lyst til nye møbler – og omvendt, når man køber nye møbler, får man tit lyst til også at få nymalet sit hjem. Så fremover kan vi inspirere til både møbler og boligtilbehør – og også til hvilke farvekombinationer på væggene, som vil passe, siger Tove Cortnum, der er Retail Concept Manager for de to bolighuse.

Fremover kan kunderne få farveprøver med fra IDEmøbler og ILVA, hvis de bliver inspireret af de farver, som bolighusene har brugt til væggene i deres udstillinger af møbler og boligtilbehør. Derudover markedsføres Dyrups farver også i bolighusenes kataloger, nyhedsbreve og på sociale medier, så kunderne nemt kan få oplyst præcis den farvekode, der er brugt som baggrund på væggene i de miljøer, som IDEmøblers og ILVAs fotos er taget i. 

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere