26.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Ib Laursen på tour for anden gang

Ib Laursen on Tour sender stort, rullende showroom ud i Europa for anden gang.

Efter sidste års succes med et stort, rullende showroom på Europas landeveje, opruster Ib Laursen og sender den nyeste kollektion på landevejene med hele to store trucks. I år vil Touren være delt således op, at den ene vogn kører nordpå mod Norge og Sverige og den næste kører syd over grænsen og vil have 9 stop ned gennem Tyskland. 

Tre lande og 16 byer vil få besøg hen over otte uger. Der er ikke blot oprustet med en ekstra truck denne omgang, den ene truck er tilmed i to etager og kan dermed byde velkommen til endnu mere inspiration.

Sidste gang vi kørte vores roadshow var det en stor succes, og derfor prøver vi igen. Mange af vores normale messer er enten aflyste eller udskudt og derfor er det relevant netop nu. Vi tror på, at det er vigtigt at komme ud og mødes med vores kunder. På den måde kan vi være mere nærværende og også yde en bedre service, siger Peter Laursen, administrerende direktør. 
 
For at følge corona-anbefalingerne skal alle kunder, der ønsker at besøge Ib Laursens nye showroom, booke en tid hos de sælgere, der bemander lastbilen ved de respektive byer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere