05.10.2021  |  Furniture  |  Design

I sin samklang

Normann Copenhagen introducerer Pad lounge chair som drejestol, der byder på mobilitet og komfort, og er designet til at imødekomme behovet for mere fleksible lænestolsløsninger. Pad seriens unikke udtryk opstår i dens karakteristiske kombination af materialer, taktilitet og form. 

De formspændte skaller i egetræsfinér står i kontrast til en blød, polstret front, mens et metalstel tilfører styrke og luftighed til designet. I sin samklang et afstemt design, som favner det magelige og det strømlinede, det klassiske og det fremsynede. 

Loungestolene udgøres af et solidt metalstel, hvor partier i kraftig egetræsfinér danner ryglæn og sæde. Fineren monteres med formstøbt skum, som derefter polstres af dygtige møbelpolstrere. 

Formen er boxy, men afrundet; organisk tekstur og varme spiller op imod kølig glans i mødet mellem træ, tekstil og stål eller aluminium. 

Pad-serien er nu tilgængelig med enten drejefod eller almindeligt stel, med høj eller lav ryg, i lakeret eg eller sortmalet eg og med talrige forskellige polstringer. Serien er således alsidig og fleksibel, og byder på en bred vifte af forskellige, elegante muligheder til at skabe sofistikerede loungeområder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere