23.06.2022  |  Interior  |  Accessories

I nye klæ’r

Den italienske design duo, Daniel Debiasi og Federico Sandri, har designet Steltons Collar-serie til kaffeelskere verden over, og nu kommer den populære kaffekværn i en ny version med selve kværnen i stål fremfor messing. 

Collar-kaffekværnen er inspireret af espressobryggeren i samme serie, som forener det italienske håndværk med den skandinaviske designæstetik. 

En god kop kaffe starter nemlig med kaffebønnen, og med Collar kaffekværnen males bønnerne med håndkraft, hvilket er en essentiel del af processen for at brygge den perfekte espresso. 

Hvis der er kværnet ekstra kaffebønner, opbevares den malede kaffe let og elegant i beholderen med det tilhørende låg. 

Udover kaffekværnen består Collar-serien af en espressobrygger.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere