26.04.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Hyldest til rosen

Tidligere på året lancerede Koustrup & Co. Blue Flower Garden-kollektionen.  De fine forårsnyheder blev så stor en succes i ind- og udland, at brandet nu lancerer Rose Flower Garden-kollektionen, en smuk og sommerlig hyldest til den populære rose.
De fleste har et forhold til rosen som blomst. Den er allestedsnærværende, yndefuld, graciøs og for mange et symbol på kærlighed. Den er også udstyret med stikkende og djævelske torne, som er små beskyttere, men som samtidigt gør rosen kontrastfyldt og spændende at arbejde med.  
Af samme årsag dominerer denne fine blomst også i den nye Rose Flower Garden-kollektion fra Koustrup & Co. Dels fordi den har et forskelligartet udseende og en alsidig farvepalet, men særligt fordi den er blandt favoritblomsterne hos både Jim Lyngvild og Koustrup & Co. selv.

www.koustrupco.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere