21.10.2022  |  Dining  |  Tekstiler

Hyldest til højtiden

Hyldest til højtiden

Den fantastiske juletid med familiehygge, julepynt og elskede traditioner er lige om hjørnet. Følelsen af julehygge indtræffer, når vi begynder at pynte op, lave julepynt og dække julebordet. Nu lancerer Etly Klarborg to nye, fine juleduge, som ikke blot er en hyldest til den elskede juletid, men også det helt rigtige at pynte hjemmet med, hvis man ønsker en eventyrlig julestemning.

Den skov-grønne Julehygge Jacquard dug er et smukt underlag til dem, der ønsker et nordisk og moderne inspireret julebord - uden at gå på kompromis med traditionerne. Klarborg nisserne vil stå i fin kontrast til det grønne kanvas og farven får enhver slags julepynt til at fremstå elegant og klassisk.

Julehygge Jacquard dugen fås også i en varm rød farve, som indbyder til at dække et smukt og traditionelt julebord. Dugene har en blank overflade, som skaber et eksklusivt look og som bekræfter, at det er duge af høj kvalitet. Det vævede mønster i begge duge fremhæves ved en henholdsvis mørkere grøn og rød farve, og mønsteret er en anelse mere mat i sin overflade. Motiverne på dugene er illustreret og udført af Etly Klarborg.

www.klarborg.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere