29.11.2017  |  Interior  |  Tekstiler

Hyldest til Ditzel

Nanna Ditzel er en af de mest prominente profiler i dansk designhistorie. Hun var stort set ene kvinde i en ikonisk kreds af danske møbeldesignere, men lod sig ikke begrænse i sin nysgerrighed og skaberglæde.

Nanna Ditzel står bag både møbeldesign, smykker, tapeter og tekstiler, og dette efterår hylder JUNA dansk designs Grand Old Lady med lanceringen af flere nyheder i serien Komet. Et design, der er inspireret af et Ditzels egne kjolemønstre.

Mønsteret, som Ditzel designede i 1960’erne ved at komponere små trekanter til større, cirkulære figurer og derigennem skabe et psykedelisk print, der emmer af tidens æstetik. Komet-serien byder foruden dug og servietter også på nye efterårsdesign til den øvrige bolig. Her lanceres sengetøj, sofapuder, dækkeservietter, viskestykker og akryldug med det karismatiske mønster i en farvepalet af hvid, sort, grå og grøn grafik.

www.juna.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere