21.02.2020  |  Interior  |  Dekoration

Hylder maksimalismen

Hvert år lancerer Eden Outcast en ny kollektion bestående af en håndfuld produkter med et stærkt og unikt designudtryk, som hver har en historie at fortælle.

Bag firmaet står designer Nina Frederikke Thomasen Jensen og hendes kærlighed til detaljer, farver og pynt. Navnet Eden Outcast fortæller en historie om modsætninger; om sæsoner der skifter og om det unikke og udsædvanlige. Eden Outcast har ikke noget imod at være anderledes og skille sig ud. De to nyeste skud på stammen fra Eden Outcast er vasen Fusing Double Vase samt spejlet Random Mirror. 

Fusing er en vase, der er udført i keramik. Inspirationen til designet af vasen er hentet fra barken på træer, som har en struktur, der giver en fantastisk effekt og dybde, når den overføres til keramik. Fusing er først glaseret i en creme tone, og derefter har vasen fået en perlemorsglasur, som er med til at forstærke dybden og strukturen i vasen. 

Random Mirror er udført i kraftigt farvet spejlglas med facetter på alle kanter i fire forskellige farver, og spejlet kan hænges både lodret og vandret. Spejlet måler 80x60 cm.

www.eden-outcast.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere