07.08.2018  |  Interior  |  Table top

Hygge med stort H

Krasilinikoffs nye efterårs- og vinterkollektion.

Danske Krasilnikoff designer og distribuerer egne produkter indenfor livsstil og boligindretning, der primært afsættes i hele Europa. Virksomheden er kåret som Gazelle 2 år i træk i 2016 og 2017.

Mere hygge i dansk design

Ejer og direktør Susanne Krasilnikoff etablerede virksomheden i efteråret 2002 med ambitionen om at skabe mere hygge i dansk design. Med en stor passion for livet og alle dets farver vil Susanne bringe smukke elementer ind i hjemmet. Det ses tydeligt i firmaets nye efterårs- og vinterkollektion, A/W18.

”Hygge som tema og tradition er endnu mere til stede i vores A/W18 kollektion.  Vi er inspireret af vores nordiske familietraditioner, for eksempel med vandreture i skoven eller en tur ved stranden, samt juletidens højdepunkter med juleklip og bagning med børnene i køkkenet. Ofte ligger glæden i forberedelsen og tiden der bruges sammen med vores familie og venner”, fortæller Susanne Krasilnikoff.

Den nye kollektion byder på porcelæn, køkkentekstiler, puder samt produkter til borddækning og servering og i nye serier med motiver af Acorns, Stars in the Sky og Christmas trees, der alle kan matches med de klassiske serier: Striber og Prikker.

Se flere billeder fra den nye kollektion i galleriet ovenfor.

www.krasilnikoff.biz

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere