06.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Hvordan skal vi bo i fremtiden?

Oslo Design Fair retter i samarbejdet med Léva Urban Design søgelyset mod, hvad der udgør vellykkede bosteder. Med udgangspunkt i byplanlægning og reguleringsprocesser fra by- og stedudvikling i hele Norge, bringer Léva sine erfaringer ind i en anderledes trendudstilling.

De sociale restriktioner har forvandlet vores uderum til hyggelige oaser, der kan bruges året rundt. Og nu må der fokuseres på de offentlige byrum, og undersøge hvad der skal til for at gøre disse til gode oplevelsesrum for alle i fremtiden. Det mener Oslo Design Fair, der sætter deres lid til, at bæredygtige løsninger ligger i kreative samarbejder mellem kunst, kultur, social inkludering, videnskab og teknologi. 

Derfor samarbejder messen med Léva i at tegne trendudstillingen til efteråret 2021 og foråret 2022. De arbejder inden for Urban Design fra Aalborg Universitet, der kombinerer viden fra andre områder som sociologi, byplanlægning og design. 

Ved at forbinde disse med menneskelige behov og adfærd arbejder de med at udvikle bymiljøer og steder, der er gode at bo i. I samarbejdet har Léva og Oslo Design Fair udviklet hovedtemaet ‘happytat’ - et ord sammensat af happy og habitat. 

“Vi tænker nemlig, at alle mennesker drømmer om at bo et godt sted. Et sted, som er udviklet gennem deres præmisser. Oslo Design Fair ønsker gennem messens tema at bidrage til at sætte et positivt fokus på mulighederne inden for branchen, der forhåbentlig skal trække innovative aktører frem med ambitiøse mål”, skriver messen på sin hjemmeside.

“Målet er at skabe inkluderende steder med designløsninger, hvor ingen elementer er tilfældige. I den forbindelse skal vi også fokusere på overgangen mellem ude og inde. Hvad sker der i boligerne når vi ønsker at få naturen ind i huset, samtidig med, at vi mennesker ønsker at komme mere ud i den? Kan man bruge de samme elementer ude som inde for at skabe en god atmosfære? Det vil vi gerne teste” oplyser Oslo Design Fair videre.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere