02.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Hvil dig på Winston

Mater præsenterer Eva Harlous seneste produktnyhed, en elegant og enkelt designet daybed med navnet Winston.

Den nye daybed er efter sigende inspireret af Englands berømte premierminister Winston Churchill, deraf navnet. Churchill var angiveligt glad for at snuppe en middagslur – og til det, er den nye daybed Winston oplagt. 
 
Winston er skabt med en ramme i FSC-certificeret egetræ med flotte detaljer som rundede udskæringer omkring benene og med det klassiske transparent rørflet, også kaldet fransk flet på sædet.  

Brug Winston som et karaktermøbel, der giver ethvert rum særpræg – i hall'en, som ekstra siddeplads i stuen, i kontormiljøet eller ganske enkelt som et elegant møbel i stuen – klar til en behagelig lur. 

Den nye daybed er ét af de designnyheder, der er på vej i samarbejdet mellem Eva Harlou og Mater. Et samarbejde, der hviler på kærligheden til holdbart og bæredygtigt design.

www.materdesign.com

Udstiller på Stockholm Furniture & Light Fair: A04:01

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere