27.09.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Hverdagsnydelse på farten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Livskvalitet er en kop friskbrygget, god kaffe – præcis, når du har brug for det. Enig? Så er Espros ’to-go’-termobryggere lige noget for dig.

Espro, der er kendt for deres innovative stempelkander til kaffe eller te, laver også de smarte ’to go’-termokrus, der brygger kaffen elle teen på stedet. Nu er der netop kommet en lille ny til Espro-familien – i en mere handy og letvægtsversion. Naturligvis stadig vakuumisoleret, lækagesikker og grumsfri.

’To go’-udgaven af den unikke kvalitetsbrygger indeholder op til 350 ml, og du kan brygge kaffen hjemmefra eller på stedet, lige når det passer dig. Kaffen kan holde sig varm i 4-6 timer i Espro Travel Press og op til 8 timer i den nye letvægtsudgave, Travel Press Ultralight.

Det særlige, dobbelte filter sørger for, at alle kaffedråber filtreres perfekt, da alle kaffepartikler holdes på det rigtige sted. Du får den gode kaffesmag uden grums og bundfald. Koppen er dobbeltisoleret og lavet i stål både indeni og udenpå. Det lækagesikre design sikrer, at kaffen ikke spildes i din taske. Alle delene tåler maskinopvask.

Espros Travel Press kan bruges overalt – i køkkenet, på farten eller på bjergtoppen. Til både kaffe og te.

Vejl. priser:

  • Espro Travel Press: 399,- DKK
  • Espro Travel Press Ultralight: 499,- DKK

Specifikationer for Espro Travel Press og Travel Press Ultralight:

• 500 ml termokrus (350 ml te, 300 ml kaffe) 

• Rustfri stålkonstruktion– utrolig holdbar og sikker at have med på farten

• Dobbelte mikrofiltre

• BPA, BPS og phthalat-fri filtre

• Dobbelte vægge og varmeisolering 

• Ingen lækage

• Ingen drikketud – indholdet kan nydes, uanset hvordan du hælder fra flasken

• Holder indholdet varmt (eller koldt) i op til 4-6 timer, den nye light-udgave i helt op til 8 timer.

• 9-12 gange finere end traditionel French Press

---

Espro stempelkander:

Hos Espro er den endelige smagsoplevelse i højsædet. De kender vigtigheden af at lave kvalitetsprodukter, som ikke blot er designrigtige, men som også leverer i forhold til funktionalitet, bæredygtighed og kundetilfredsstillelse.

Espros stempelkander kombinerer dine præferencer - kaffebønnen eller tebladet - med det perfekte bryggemiljø. To nyskabelser udgør hjertet i processen. Først Espros patenterede dobbelte mikrofiltre som giver dig den specielle, rige smag du forventer, uden alt det grums, der normalt følger med i en traditionel stempelkande. Dernæst, designet og filtrene, som forhindrer, at din kaffe eller te bliver bitter, hvis den trækker uhensigtsmæssigt længe. 

I alle Espro kander bliver kaffen mere stringent og ren i de syrlige noter. Nemmere at smage og inddele smagsoplevelsen, frem for i traditionel stempelkande, hvor smagsbilledet sløres og udfordrer smagsreceptorerne.

Nu er der ingen grund til at vente, til du kommer hjem. Med Espros Travel Press og Travel Press Ultralight får du en kop friskbrygget kaffe eller te med på farten.

Billeder: http://media.witt.dk:8080/_-BtytQyzYfP2lR

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere